Wat kunnen wij voor je betekenen

Onze relax service

Dit bestaat uit een aantal stappen . Je wilt toch ook niet meer met je website bezig zijn? je leest hieronder wat wij voor je gaan doen en ontdek je welke dienst voor jou geschikt zal zijn.

Dit gaan wij doen.
zo ben jij niet meer met je site bezig.

Alles voor je in de gaten houden. Je lekker ontzorgen.

icon-1-1.png

Je website in de gaten houden

icon-1-2.png

Alles op rolletjes laten lopen

icon-1-3.png

Meerdere keren per maand checken

Website onderhoud nodig? - site beheer service beheer mijn website

Website onderhoud

Website beheer is een vak apart, maar wij houden juist van aparte dingen en daar zijn wij juist goed in. Wij testen regelmatig nieuwe dingen uit zodat wij altijd het beste uit een website halen. Dan doelen we niet alleen op snelheid maar ook op de beveiliging want dat word nog wel eens vergeten.

Meerdere keren per maand word een website geupdate en dus ook getest op de werking. Dan word meteen gekeken of de website nog wel snel is en hoe het met de beveiliging staat. De website word gescand op maleware en eventuele spam word ook verwijderd.

WordPress webdesign

Denk je al een hele tijd na over een nieuwe website of je wilt je bestaande WordPress website upgraden maar je komt er niet aan toe. Waarom geef je het dan niet uit handen? wij zorgen ervoor dat je niet alleen een mooie website krijgt maar ook een goede. Wij gebruiken de laatste technieken en zijn op de hoogte van de laatste website ontwikkelingen.

Niet alleen maken we websites maar ook webshops en dat is vaker dan eens belangrijker gebleken om die te hebben. Je klanten kunnen zich direct focussen op wat ze willen hebben en direct bij je bestellen.

Maak je dus niet druk laat het aan ons over.

Beheer mijn website - website beheer

Eindelijk relaxen!
en stressvrij