Site Service Beheer

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Onze relaxmethode

Ontspan, haal diep adem en laat ons het werk van je overnemen. Wij leggen uit hoe we jou optimaal kunnen ontzorgen met onze relaxmethode.

Dit doen wij voor jou.

Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

icon-1-1.png

Je website monitoren

icon-1-2.png

Updates uitvoeren

icon-1-3.png

De website testen

Website onderhoud nodig? - site beheer service beheer mijn website

Website onderhoud

Een website beheren betekent niet alleen zorg dragen voor inhoud en bezoekers, maar ook voor het onderhoud van de websites. Er zullen updates moeten worden uitgevoerd en de functionaliteit zal regelmatig moeten worden getest. Wij snappen dat jij je liever met andere zaken bezighoudt. Daarom kunnen wij jou het website onderhoud uit handen nemen. Hier zijn we tenslotte in gespecialiseerd!

Wanneer wij het website onderhoud op ons nemen, zorgen we er elke maand weer voor dat alles op rolletjes loopt. We voeren de laatste updates uit, zorgen dat de beveiliging en privacy in orde is en we testen de website uitvoerig. Zo ben jij verzekerd van de best functionerende website zonder zorgen.

WordPress webdesign

Ben je toe aan een nieuwe website of wil je jouw oude webpagina nieuw leven inblazen? Dan zijn de mogelijkheden met een hostingplatform als WordPress eindeloos. Wij van Beheer mijn website zijn gespecialiseerd in WordPress. We kennen het platform van binnen en buiten en we zijn op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Wij kunnen dit proces van je overnemen en het voor jou ideale online platform creëren. Of je nu behoefte hebt aan een landingspagina, blog, webshop of interactief platform: wij helpen je bij het realiseren van jouw ideale website.

Beheer mijn website - website beheer

Relax en laat ons jou ontzorgen.