Site Service Beheer

Over ons

Wij van Beheer mijn website hebben meer dan 10 jaar ervaring met websitebeheer, websitedesign en website onderhoud voor zowel bedrijven als particulieren. Wij staan altijd voor je klaar.

Beheer mijn website - website beheer service

Laat je ontzorgen

Wil jij je niet langer meer zorgen maken over het beheer en het onderhoud van jouw website? Informeer dan naar wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij kunnen je ontzorgen op het gebied van websitedesign, websitebeheer en website onderhoud. Wij zorgen ervoor dat jouw website in uitstekende conditie is zodat jij met een gerust hart jouw werk kunt doen.

Ons netwerk

Beheer mijn website is een allround mediabedrijf. Wij beschikken over een groot netwerk van vaardige en ervaren IT-specialisten. Zo verzekeren wij onze klanten ervan dat wij altijd de juiste vaardigheden en specialisaties in huis hebben voor de klus. Wij leveren de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Sluit je aan bij de rest - laat je site onderhouden

Onze missie

Onze missie is de relaxmethode. Wij ontzorgen zodat jij geen zorgen hebt. Bij ons staat de klant centraal: wij wensen een goede ervaring voor jou als klant en stellen alles in het werk om jouw website optimaal te laten functioneren.

De beste diensten

Of je nu behoefte hebt aan een nieuwe website of webshop, een hostingpartij zoekt of onderhoud aan jouw website wilt laten uitvoeren: wij bieden de beste service en diensten voor een eerlijke prijs.

Goede klantenservice

Wij bieden service die alle verwachtingen overstijgt. Wij zijn op werkdagen én in weekenden beschikbaar. En zijn we even niet telefonisch bereikbaar? Dan bellen we binnen een paar minuten terug.

Ervaring komt met de jaren

Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij onszelf als echte WordPress experts beschouwen. Geen probleem is te groot en geen verzoek is te gek. Neem gerust contact op voor advies.

0 +
Websites gebouwd
0 +
Tevreden onderhoudsklanten
0 +
problemen opgelost
0 +
uur te weinig slaap gehad