Over ons

Wij lossen nu al meer dan 10 jaar alle website problemen op voor diverse bedrijven en particulieren. Met meer dan 10 jaar ervaring staan wij altijd voor je klaar.

Beheer mijn website - website beheer service

Sluit aan bij de rest

Wil je geen stress meer ervaren van het continue met je website bezig zijn en altijd maar denken van doet de site nog wel goed. Sluit dan nu aan bij de rest en ervaar hoe het is als iemand anders de website beheerd. Want dat is wat wij het beste doen, alle zorgen uit handen nemen en de website aan het draaien houden.

Ons netwerk kan alles aan!

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van websites kunnen wij alles aan. Het is inmiddels zo dat wij een heel groot netwerk hebben en daarom snel kunnen schakelen. Wij doen dan ook niet alleen website onderhoud maar ook voor een compleet nieuwe website of problemen met een bestaande WordPress website ben je bij ons aan het goede adres.

Wij zijn een allround media bedrijf dat alles aanpakt wat ook maar met WordPress te maken heeft. Wij leveren dan ook alleen maar kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs.

Sluit je aan bij de rest - laat je site onderhouden

Onze missie

Problemen oplossen en hulp bieden waar maar kan. Bij Beheer mijn website ligt de focus niet op verdienen over een andere zn rug. Het is ons te doen om de klant, geef de klant een goede ervaring of het nu is met website onderhoud of een nieuwe website. De relax methode dat is onze missie.

Een goed product

Wat wij ook leveren het zal altijd een goed product zijn voor een redelijke prijs. Want zeg nu zelf dat wil jij. Iedereen wil de beste prijs/kwaliteit verhouding en dat geven wij.

Goede klantenservice

Bij ons gaat dit ver, want wij zijn zelfs in het weekend te bereiken. Wij pakken altijd de telefoon op of wij bellen je binnen een aantal minuten terug.

Ervaring komt met de jaren

Met meer dan 10 jaar ervaring, kun je wel zeggen dat wij alles al hebben gezien. Wij lossen elk WordPress probleem voor je op! klein of groot klop gerust aan voor advies.

0 +
Websites gebouwd
0 +
Tevreden onderhoudsklanten
0 +
problemen opgelost
0 +
uur te weinig slaap gehad