Site Service Beheer

Website beheer
service

Besteed je website uit aan ons! zo kun jij werken aan je bedrijf en hoeft je je geen zorgen te maken om je website.

Website onderhoud en service

Je komt hier waarschijnlijk omdat je in Google een bedrijf hebt gezocht om je website beheer uit te besteden. Dus in feite zoek je een webmaster voor je site? nou dan zit je zeker goed want wij nemen graag je site in beheer en doen dus graag het onderhoud.

Website onderhoud

Het lijkt allemaal makkelijker dan het is, even een website onderhouden. Wij horen regelmatig frustratie en stress als kernwoorden voorbij komen. Dat wil je niet toch?

Wij zijn de ideale partner voor je website onderhoud en site beheer. Want met onze kennis blijft je hele website up to date, snel en veilig.

1

Thema & Plugins

Meerdere keren per maand hebben deze wel een update nodig en dat doen wij dan ook. Daarna testen wij direct de website of deze nog goed werkt.

2

Beveiliging

Wij beveiligen je website zodat iedereen veilig kan genieten geniet van de website en zodat hackers & spammers geen kans maken om je website binnen te treden.

3

Snelheid

Dit is niet alleen erg belangrijk voor klanten maar ook voor Google. Want een snelle goed geoptimaliseerde website heeft een betere kans op een hogere ranking.

4

Backups

Zijn super belanrijk natuurlijk en daarom maken we backups op een externe server die binnen een paar minuten is terug te zetten. Mocht er wat gebeuren is het snel hersteld.

5

Database

Meedere keren per maand worde de database opgeschoond. Zo blijft uw website zeg maar in optimale conditie. Achter gebleven bestanden worden eruit gehaald.

6

Scans

Door de gehele maand worden er maleware en snelheids scans gemaakt en dit word vergeleken met de vorige. Zo zien we of er iets veranderd is of aangepast moet worden.

Beheer mijn website - website beheer

Relax!
wij helpen je!